Lukk søk

Eliteserien

April 4, 2023

Ba om bedre rutiner - ble valgt inn i styret

Sarpsborg 08-legenden Ole Jørgen Halvorsen etterlyste bedre dialog innad i klubben etter at han ikke fikk ny kontrakt før jul. Nå blir 35-åringen en del av styret.

Foto: Digitalsport

- Jeg gleder meg veldig til å se klubben fra en litt annen side, og lære av de menneskene som sitter i ledelsen i dag. Jeg skal prøve å påvirke i den retningen som er det beste for klubben og medlemmene, sier Ole Jørgen Halvorsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Onsdag kveld ble han klappet inn som varamedlem i Sarpsborg 08-styret på klubbens årsmøte, men vil delta på alle styremøtene og regnes som fullverdig medlem.

- Jeg tror også at jeg gjenspeiler mye av klubbens verdier og medlemmenes verdier, og da håper jeg at jeg kan påvirke til at klubben går i den retningen som alle ønsker, sier Halvorsen til SA.

Ikke ny kontrakt

For det er ikke mange månedene siden 35-åringen påpekte at absolutt alt kanskje ikke fungerer så godt som man skulle ønske på Sarpsborg stadion.

I midten av november ble det kjent at Halvorsen, som har tolv sesonger og over 200 kamper bak seg i Sarpsborg-fotballen, ikke ble tilbudt ny kontrakt. Kantspilleren uttalte da at han både skjønte og hadde respekt for valget, men at han skulle ønske prosessen hadde vært løst bedre.

- Det bør være en bedre dialog innad i klubben mellom styre, sport og administrasjon, slik at det blir en mer åpen klubb. Jeg mener det er veldig viktig. Jeg ønsker at Sarpsborg 08 tar en gjennomgang på rutinene sine når de skal avslutte med spillere. Kanskje spesielt med spillere som har en lang historie i klubben, sa «OJ» da til SA.

Halvorsen nevnte også Kjetil Berge, Ole Heieren Hansen og Joackim Jørgensen som andre tidligere spillere klubben kanskje kunne dratt nytte av også i andre roller etter at den aktive karrieren var over.

Nå får han selv være med på å påvirke hvordan Sarpsborg 08 skal drives gjennom sin plass i styret.

- Optimalt sett burde vi kanskje kommunisert dette tidligere, men vi har ikke bestemt oss før nå, og vi ville ikke gjøre forskjell på spillerne våre på utgående kontrakter, sa sportssjef Thomas Berntsen til SA i november da det ble kjent at Halvorsen ikke kom til å være en del av Sarpsborg-troppen i 2023.

Borgen-spiller

Halvorsen, kanskje mest kjent for straffesparket i Tel Aviv, skal fremover jobbe som forsikringsrådgiver i Gjensidige, være en del av Sarpsborg-styret og spille 4. divisjonsfotball for Borgen.

I moderklubben, der han også bidrar som trener for barna, skal han fungerer som spillende hjelpetrener.

- Vi gleder oss veldig og ønsker Ole Jørgen velkommen tilbake til barndomsklubben som spiller. Fra før av er jo Ole Jørgen allerede trener på G2015, skriver Borgen på sin hjemmeside.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form