Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Azemi tilbake - skal hjelpe Ullern: - Føler meg i veldig bra form

Fitim Azemi har scoret mål for Bodø/Glimt, Vålerenga, Tromsø og Stabæk - nå er spissen tilbake etter et halvt års pause klar for hjelpe Ullern i 2. divisjon.

Foto: Digitalsport

Ullern ligger sist i PostNord-ligaen avdeling 1 med kun fire poeng, men har nå fått på plass en solid forsterkning foran del to av sesongen som starter med hjemmekamp mot Bærum til helgen.

Fitim Azemi har vært klubbløs siden Stabæk-kontrakten gikk ut etter forrige sesong og har nå signert for Ullern.

- Jeg gleder meg sykt til å spille kamper igjen etter en lang periode med trening på egenhånd. Det har kjentes bra ut på øktene og jeg føler meg i veldig bra form, forteller Azemi til Ullerns hjemmeside.

Oppover igjen?

Azemi ble aktuell for større klubber etter å ha scoret over 30 mål for Follo i 2. divisjon og signerte for Bodø/Glimt før det ble Israel og Maccabi Haifa.

Vålerenga hentet 31-åringen tilbake til Norge, men spissen slo aldri til i Oslo-klubben og var innom både Sandefjord og Tromsø på lån. I 2021 og 2022 spilte Azemi for Stabæk.

Ullerns ferske trener Anders Lübeck kjenner Azemi fra tiden i Follo, men tror ikke spissen blir lenge på CC Vest Arena.

- Jeg blir sjokkert om Fitim blir værende på dette nivået lenge. Selvom han ikke er noen unggutt lenger, har han en fysikk som gjør at fint kan spille på toppnivå i mange år til. Han har sett meget bra ut på treningene, og jeg er glad det ikke har vært speidere fra Obos-ligaen og Eliteserien tilstede her de siste ukene, sier Lübeck til Ullerns nettside.

To uten tap

Ullern sto med kun to poeng da Stian Børven takket for seg som trener etter kun et halvt år i klubben. Inn kom Anders Lübeck som har ledet laget i 1-0-tapet mot Ull/Kisa samt i uavgjortkampene mot Stjørdals-Blink og Strømsgodset 2.

Opp til nettopp Blink på trygg grunn skiller seks poeng foran andre del av sesongen.

Ullern opplyser at Azemi i tillegg til å spille blir en del av trenerteamet og vil også fungere som en ressursperson for yngre spillere i klubben.

- Ullern har lagt til rette for at jeg kan begynne å bygge meg opp en trenerkarriere, noe som også er viktig for meg, sier Azemi.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form