Lukk søk

Internasjonal fotball

April 4, 2023

Aspmyra ikke utsolgt tre dager før kamp: - Nå har enkelte blitt bortskjemte

Med tre dager igjen til storkampen mot Lech Poznan, er det fortsatt ledige plasser på en rekke felt på Aspmyra.

Foto: Digitalsport

- Hva i alle dager er det som foregår i Bodø? Aspmyra er enda ikke utsolgt. Til en sluttspillkamp i Europa. Nå har enkelte blitt bortskjemte. Bodøfolk, mobiliser eder!

Det skriver Glimt-supporter Truls Eiler Kolvik-Eliassen på Twitter mandag.

Interessen for norsk fotball er økende, og Glimt har solgt hele 4400 sesongkort, noe som er en økning på 30 prosent, men Conference League-matchen mot Lech Poznan torsdag er foreløpig ikke utsolgt.

- Ny uke! Og ikke en hvilken som helst ny uke! Fortsatt noen seter igjen, skriver Glimt selv på Twitter mandag.

Europa-kveld

Det har etter hvert blitt flere minneverdige Europa-kvelder på Aspmyra som en følge av Glimts enorme fremganger de siste årene, men 16. februar er naturligvis ingen tid på året supportere normalt sett forbinder med live-fotball.

Glimt har de siste dagene mobilisert i sosiale medier inn mot den første play off-duellen i Conference League.

- Det er noe med den stoltheten som du ser på folk. Alle kler seg i gult. Det er bare så sinnssykt gøy. Det er like gøy som kampen. Alle er sammen og deler en felles identitet. 8000 føles som dobbelt så mange. Det er Bodø! ble trener Kjetil Knutsen sitert på i en av klubbens Twitter-poster nylig.

- For å si det sånn; den stemningen vi har hatt de siste årene har vært helt fantastisk. Det har gått viralt. Det er den 12. mann. Den gule veggen kan være med å vippe det. Jeg håper folk kommer, melder Marius Lode samme sted.

- Nå må folk ut av vinterdvalen, meldte trener Knutsen for en snau uke siden.

Årets første

Et kjapt søk på Glimts billettsystem ved lunsjtid mandag viser at E-feltet samt J-feltet, både stå- og sitteplasser, er utsolgt. J-feltet er der man finner de ivrigste Glimt-supporterne.

I fire øvrige billettkategorier er det fortsatt mulig å sikre seg plass, men også nedre del av hovedtribunen nærmer seg utsolgt. Også bak de to målene nærmer det seg fullsatt.

Glimt spilte 2-2 mot Silkeborg i generalprøven, men er nå tilbake i Bodø for å gjøre den siste finpussen inn mot årets første obligatoriske kamp for et norsk lag.

Torsdag 23. februar spilles returkampen i Polen der en rekke Glimt-supportere allerede har sikret deg både fly og hotell etter at billettsalget åpnet tirsdag klokken 12 forrige uke.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form