Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Arendal-kollaps: - Beklager til alle som møtte opp

Arendals opprykkshåp fikk seg en trøkk da laget røk 3-0 hjemme mot daværende tabelljumbo Brattvåg.

Foto med tillatelse: Anders Vindegg

- Dessverre en dårlig start på høsten. Beklager til alle som møtte opp, og alle med hjerte for Arendal Fotball, skriver klubben på sin Facebook-side.

- Vi har den beste troppen, meldte Arendal-trener Roger Risholt i lokalavisen Agderposten før del to av sesongen der sørlendingene har sikret seg både Sander Marthinussen fra KIL og Albert Makiadi fra Kvik Halden.

Og da Egersund og Lyn møttes i Oslo lørdag, var dette dagen Arendal kunne ta innpå minst ett av av de to lagene i teten, men storfavorittene kom under 2-0 til pause mot Brattvåg og gikk også målløse av banen i 3-0-tapet.

Tredjeplass

Mange av de 438 tilskuere gikk skuffet hjem fra Norac stadion, mens noe ble igjen for å se klubbens damer møte Frigg i 2. divisjon.

Roger Risholts gutter har fortsatt kun seks opp til Egersund, som er motstander i sør om to uker, og ett poeng opp til Lyn, men Oslo-laget har to kamper mindre spilt enn sine konkurrenter i teten.

Den første spilles allerede onsdag og er det utsatte lokaloppgjøret mot Kjelsås på Grefsen. Cupsensasjonen spilte 1-1 mot Ørn i Horten lørdag og kan melde seg på i kampen om andreplassen med en sterk sluttspurt.

Hele 1514 tilskuere var på plass på Bislett lørdag der Andreas Hellum avgjorde med sitt sene 2-1-mål som betyr at Lyn er i førersetet i avdelingen med full pott i de to hengekampene.

Vil opp

- Vi går for opprykket i år, sier har Arendal-sjef Roger Risholt uttalt til norskfotball.com.

Både i 2021 og 2022 endte klubben på andreplass med påfølgende tap i kvalifiseringen. Med tanke på å vinne avdelingen, kan det ha vært en fordel for Arendal med Lyn-seier i Oslo lørdag, men kampen om kvalifiseringsplassen tetner seg til.

- Det har vært ganske drastiske kutt, men vi går for opprykket i år. Å ligge på førsteplass i november er målsettingen vår. Vi sier at vi ønsker oss opp og håper å være det beste laget når vi teller opp, sa Risholt før seriestart.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form