Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

4. divisjonsklubb sikret seg Miljeteig: - Vil løfte laget vårt

Torvastad vant 17 av 18 seriekamper på vei mot opprykk denne sesongen. Nå forsterkes suksesslaget med midtbane-eleganten Roy Miljeteig.

Foto med tillatelse: Torvastad IL

- Vi er overbevist om at Roy vil løfte laget vårt som spiller og trener foran 2023-sesongen, melder Torvastad IL på sin Facebook-side.

Miljeteig går inn i et trenerteam som også består av Vegard S. Sætre og Christopher Alcock, men skal også bidra på banen for det nyopprykkede 4. divisjonslaget som fullførte sesongen uten et eneste serietap.

34-åringen ble presentert som Torvastad-spiller i en video på klubbens Facebook-side der nissedrakten skjulte den etter hvert synlige Torvastad-uniformen.

I Eliteserien

Tidlig i desember fortalte Miljeteig at han hadde lagt opp - nesten - i Haugesund Avis' fotballpodkast.

Midtbaneeleganten var innom både Skjold og Åkra før han virkelig skaffet seg et navn i Vard Haugesund. Foran 2016-sesongen fikk han sjansen hos storebror FK Haugesund i Eliteserien før det ble Obos-kontrakt hos Sandnes Ulf.

Etter én sesong i Egersund ble det fire nye år i Vard-drakten for Miljeteig før han i vinter bestemte seg for å trappe ned med full sivil jobb og familieliv. Nå blir det en roligere hverdag med 4. divisjonsspill i Torvastad.

- Jeg har vært i møte med Skjold, jeg skal ha et møte med Torvastad, jeg skal snakke med Nord og de aller, aller fleste egentlig, fortalte Miljeteig i podkasten og lo.

Vil ikke legge opp

Veteranen fortalte videre at han opprinnelig hadde sett for seg å legge opp, men lysten på fotball meldte seg overraskende raskt igjen etter serieslutt med Vard i 2. divisjon.

- Jeg vil sjekke alternative og hva jeg kan gjøre. Jeg trodde jeg skulle være lei mer fotballen enn jeg har vært nå, sa Miljeteig.

På spørsmål om han har ambisjoner som trener, avslørte Torvastad-nykommeren at målet er å leve av å være fotballtrener på toppnivå.

- Hvordan veien blir, vet jeg ikke. Men jeg har et mål om å leve av å være trener, ja. Jeg ga meg med fotball av hensyn til familien, og at det tok for mye tid, så jeg kan ikke gå inn i en trenerrolle på ettermiddagene nå, men det er absolutt noe jeg har lyst til. Jeg tror det kunne blitt bra. Jeg har et bra fotballhode.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form