Lukk søk

Lavere divisjoner

September 12, 2023

18 deadline day-overganger: - Jeg er så glad

Markus Nyhus og Malvin Ingebrigtsen var to av spillerne som byttet klubb på breddefotballens deadline day.

Foto med tillatelse: Vindbjart FK

Totalt ble det registrert 18 overganger i kategorien amatør med kontrakt i NFFs overgangsregister mandag.

Det startet med Joakim Omdahl Bjørnerud som gikk på lån fra Kolbu KK til rivalen FK Toten ut sesongen og endte med Henrik Norderhaug som går fra Kvik Halden til Idd.

Mens overgangsvinduet for profesjonelle spillere i Norge, det vil si spillere med proffkontrakt, stengte ved midnatt 1. september, var mandag siste sjanse for breddeklubbene til å gjøre endringer i troppen.

Av de 18 overgangene ser vi at Sarpsborg har leid inn Diar Jonas Ali fra Strømmen, Aboubacar Conde går fra Lysekloster til Fram i divisjonen over, Emil Andreas Haugen går fra Mjølner til Tromsdalen og Årdal signerer Kasper Borvik fra Fyllingsdalen.

Nyhus til Asker

Vindbjart-spilleren Markus Nyhus flytter nordover og bytter 3. divisjonsklubb. Den tidligere spissen er nå stort sett å finne i forsvarsleddet og blir en del av Asker-troppen ut sesongen.

Stord-gutten Malvin Ingebrigtsen har takket for seg hos Fana og er nå klar for Oslo og Lyn.

24-åringen kommer til en klubb i storform på vei opp i Obos-ligaen.

- Jeg har alltid sett for meg at det hadde vært dritkult å spille for Lyn. Jeg trengte ikke å tenke så mye før jeg sa ja. Jeg var sikker på at dette var det riktige valget, sier Ingebrigtsen til Lyns hjemmeside.

- Malvin er en spennende midtstopper fra Fana IL som vi har hatt på noen treninger før både vi og Malvin ble enige om at dette er spennende for begge parter, sier sportslig leder Glenn Hartmann.

Coly til Jerv

Aliou Coly har ikke amatørkontrakt, men sto uten kontrakt da avtalen med Kristiansund BK utløp i sommer og kunne derfor nå signere en avtale med divisjonskollega Jerv ut sesongen.

- Jeg er så glad for å komme her og få sjansen med kontrakt ut året. Jeg kommer med min erfaring og vil hjelpe laget med å ta steg. Det er så viktig. Det å forsvare seg er mine styrker. Det å tenke, være på riktig plass, stenge rommene og hjelpe mine lagkamerater rundt meg er noe jeg vil bidra med, sier Coly til Jervs nettside.

Den rutinerte forsvarsspilleren har ikke spilt kamp på to måneder, men kan i teorien så sin debut for Grimstad-laget allerede til helgen i det hete sørlandsderbyet mot Start.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form